Laksetatar med æbler

Laksetatar er en kendt delikatesse. Denne er en luksusudgave med intense smagsforstærkere som syrlig citron og frisk mynte. Skyren giver på fedtfattig vis en cremet konsistens og det hele anrettes dekorativt på fine skiver af æble.

  • Laksetatar med æbler og fine, sarte kulører.

Til 2 personer

Fedtfattig

Hak laks og rødløg fint. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske (de skal ikke bruges). Skær agurken i fine tern. Hak mynten.

Bland laks, rødløg, agurk, mynte og skyr i en skål. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Flæk æblet, fjern kernehuset og skær æblet i meget tynde skiver - det nemmest med en kartoffelskræller eller lignende. Dryp evt. lidt citronsaft på skiverne - det forhindrer dem i at blive brune.

Portionsanret laksetataren på en bund af tynde æbleskiver. Pynt evt. med mynteblade.

Indsendt af
d.
25.09.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.