Müslibarer - nem og lækker opskrift

Skønne hjemmelavede müslibarer med masser af nødder og lækker tørret frugt, der gør dem seje i konsistensen og søde i smagen. Opskriften er tilmed nem, og så kan barerne opbevares længe på køl.

  • Dejlig nem opskrift på lækre hjemmelavede müslibarer med nødder og tørret frugt

Til 1 portion

Smelt smør, sukker og honning sammen i en gryde. Rør havregrynene i, og rør derefter hørfrø og chiafrø i. Skær de tørrede abrikoser i mindre stykker, og kom dem i sammen med gojibærrene. Hak mandler og pekannødder, og kom dem i.

Kom hele massen i en form foret med bagepapir. Hvis du laver 1 portion, skal du bruge en form på ca. 25x35 cm eller tilsvarende.

Bag massen i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter. Skær den i mindre stykker, når massen er afkølet. Müslibarerne kan holde sig længe på køl – hvis ellers man kan holde ”snitterne” fra dem.

Tip:
Der kan kommes andre frø og nødder i, ligesom andre tørrede frugter også kan bruges.

Indsendt af
d.
11.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.