Pasta med kødsovs og ost i ovn

Lækker og cremet pasta med kødsovs og ost på toppen, der smeltes og bliver gyldent, når det til sidst kommes i ovnen. Kødsovsen indeholder stykker af frisk mozzarella, der smelter og giver en dejlig, cremet konsistens.

  • Her er pastaretten i ovnen, så ost kan smelte og blive gylden.
  • Virkelig skøn ret med pasta, kødsovs og ost, der bages i ovnen.

Til 4 personer

Kog pastaen al dente (den skal være blød, men stadig have bid) efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, når det er færdigt, og sæt det til side.

Kom lidt olie på en pande eller i en gryde, og brun kødet ved middel varme.

Skær løget ud i strimler, pres hvidløget, og kom det op til kødet. Skyl champignonerne, skær dem i skiver, og kom dem i gryden.

Tilsæt tomatpuré, paprika, ketchup, hakket tomater, vand og bouillon, og lad det koge op.

Hak mozzarellaen i mindre stykke, og rør den i kødsovsen.

Skræl gulerødderne, og riv dem groft sammen med squashen. Kom revne gulerødder, squash, majs og hakket basilikum i gryden. Smag til med salt.

Kom pastaen i et ovnfast fast, og hæld kødsovsen over. Drys ost på toppen, og kom fadet i ovnen ved 225 grader varmluft i ca. 10 minutter eller til osten er gylden.

Servér pasta med kødsovs og ost som det er, med en lækker salat eller f.eks. hvidløgsbrød.

Indsendt af
d.
02.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.