Pasta i fad med tomatsovs, ost og bacon

Dejlig nem opskrift på en pastaret, der serveres i fad. Pastaen blandes med tomatsovs og bacon i et fad og bages i ovnen med et godt lag ost på toppen, som smelter og giver en fantastisk duft i køkkenet.

  • Dejlig pastaret med en masse ost på toppen
  • Blandingen af tomat, pasta, bacon og ost er helt perfekt
  • Tomatsovsen er hurtig at lave

Til 4 personer

Kog pastaen efteranvisning på pakken. Gem den angivne mængde kogevand, og opløs bouillonen heri. Sæt det til side, imens sovsen forberedes.

Steg baconternene sprøde på panden, og læg dem på fedtsugende papir.

Hak løg fint, og svits det i olie i en gryde, til det er gennemsigtigt. Tilsæt hakkede tomater og tomatpure. Kom bouillonen i sovsen. Tilsæt piskefløde, og smag til med oregano, salt og peber.

Vend den kogte pasta og baconternene i sovsen, og kom det hele op i et ildfast fad. Fordel mozzarella og parmesan over, og bag retten ved 200 grader, til osten bobler og er gylden. Det tager ca. 25 minutter.

Indsendt af
d.
12.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.