Pasta med parmaskinke

Lækker pastaret med parmaskinke, cremet tomatsauce med fløde og finthakket rucola. Retten er super nem at lave, og den smager bare så godt.

  • Virkelig simpel og lækker pastaret med parmaskinke, tomatsauce og rucola.
  • Retten vil helt sikkert være et hit hos både børn og voksne, da den er mild i smagen.

Til 4 personer

Kog pastaen efter pakkens anvisning, men gerne så den ikke er helt færdig, da den skal koge videre i pastasaucen.

Riv parmaskinken i små stykker, og steg dem kort i lidt olie i en gryde. Kom pastasauce og fløde i gryden med parmaskinken, og lad det koge op. Smag til med salt og peber.

Skyl rucolaen, hak den fint, og stil den side. Hæld vandet fra pastaen, og kom den op i tomatsaucen. Lad det simre i et par minutter. Rør til sidst rucolaen i, og servér straks.

Indsendt af
d.
19.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.