Pastaret med kylling og pesto

Super pastaret, som er hurtigt lavet og endnu hurtigere spist. Spækket med gode sager som møre tern af kylling, friske grøntsager og knasende pinjekerner. Alt sammen tilført intens smag af den hjemmelavede pesto.

  • Pestoen giver pastaretten et naturligt, grønt anstrøg.

Til 2 personer

Pestoen

Grøntsager

Andet

Steg alle pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne.

Pestoen:
Kom halvdelen af de ristede pinjekerner og resten af pestoens ingredienser i en foodprocessor eller en blender og blend det groft.

Grøntsagerne:
Rens squash, bønner og tomater. Skær bønnerne over på midten, squashen i strimler og tomaterne i kvarte. Skær mozzarellaen i mindre stykker.

Stegning af kyllingen:
Skær kyllingebrysterne i tern. Drys salt og peber over og steg i olien. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes squash og bønner.

Den færdige pastaret:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og bland den kogte pasta, mozzarella og tomater med kyllingeblandingen. Bland pesto i efter smag, og server eventuelt overskydende pesto ved siden af.

Ved servering drysses pastaretten med de resterende pinjekerner.

Indsendt af
d.
22.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.