Pastasalat med kylling og bacon

Det her er ikke en af de trivielle pastasalater, hvor pastaen blot er drysset med et par grøntsager; pastaen optræder i stedet på lige fod med aromatiske aktører som marineret kylling, sprød bacon og delikate artiskokhjerter. Smag forskellen.

  • Uanset hvordan pastasalaten anrettes vil dens naturlige skønhed skinne igennem.

Til 4 personer

Marinade til kyllingen

Pastaen koges efter anvisningen på posen.

Baconen ristes på panden og lægges derefter til afdrypning på en tallerken med køkkenrulle.

Kyllingen skæres i tern, lægges i en plastiskpose og rystes sammen med marinaden. Derefter puttes de på den varme pande og steges til de er gennemstegt.

Alle grøntsagerne skæres i små tern, det sammen gælder artiskokker og mozzarella. Tomater skæres i kvarte.

Pastasalaten blandes sammen i en skål. Den afdryppede bacon kan enten blandes i eller drysses over ved servering - jeg drysser dem over for så forbliver de sprøde.

Indsendt af
d.
05.06.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.