Fyldte peberfrugter med svinekød

Det er altid dejligt med fyldte peberfrugter, og de her indeholder både hakket svinekød, ris, gulerødder, hvidløg og soyasauce, der tilsammen giver en lækker smagskombination. Retten toppes af med friske forårsløg og ristede sesamfrø, der lige sætter prikken over i’et.

  • En dejlig fyldt peberfrugt med et asiatisk tvist af soya, sesamfrø og forårsløg
  • Fyldet er med svinekød og gulerødder
  • Peberfrugterne bliver bagt i ovnen

Til 4 personer

Kog risene efter pakkens anvisning.

Svits kødet i en gryde med lidt olie.

Skræl gulerødderne, og riv dem på et rivejern. Pres hvidløg, og snit forårsløg. Kom gulerødder, hvidløg og 2/3 af forårsløgne ned i gryden til svinekødet, og lad det svitse med i 2-3 minutter. Tilsæt derefter soyasauce, peber og ris, og bland det hele godt sammen.

Skær toppen af peberfrugterne, og fjern kernerne. Kom svinekødsfyldet i, og bag de fyldte peberfrugter i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Rist sesamfrøene gyldne på en tør pande. Brug de ristede sesamfrø og den sidste tredjedel af de snittede forårsløg til at pynte de færdigbagte peberfrugter med.

Indsendt af
d.
17.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.