Porrepesto

En dejlig opskrift på hjemmelavet porrepesto med både parmesan, peanuts og olivenolie. Pestoen har en skøn fyldig smag, er vildt hurtig at lave, og så kan den bruges som tilbehør til mange forskellige retter.

  • Hjemmelavet porrepesto har den dejligste smag og fungerer som suverænt tilbehør

Til 1 skål

Skær top og bund af porren, rens den, og snit den i mindre stykker. Kom stykkerne op i en blender eller en minihakker sammen med de andre ingredienser, og blend det hele sammen, til det har en ensartet masse.

Tip:
Vil man have en lidt mildere pesto, kan man med fordel blanchere porrerne kort og lade dem køle af, inden de blendes med de øvrige ingredienser.

Indsendt af
d.
02.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.