Salat med bolsjebeder

Bolsjebeder ligner med deres fine røde og hvide striber, ja, bolsjer og formentlig er de stamfader til rødbeden. I salat er de helt fænomenalt dekorative og denne vil lyse op på ethvert middagsbord.

  • Frodig og farverig salat med bolsjebeder.
  • Nem dressing, som passer perfekt til salaten.

Til 3 personer

Dressing

Hvis der bruges rå bolsjebede, så skrælles denne og skæres i tynde skiver (brug evt. et mandolinjern eller en kartoffelskræller). Jeg brugte syltede bolsjebeder - se opskrift her.

Halvér blommerne, fjern stenene og skær dem i mindre stykker. Pluk persillen i små buketter.

Anret bolsjebeder, blommer og persille i et fad eller en skål. Smuldr feta over salaten.

Dressing:
Rør honning, sennep og citronsaft sammen. Rør olien i lidt af gangen.
Smag til med salt og peber.

Servér f.eks. salaten til svinemørbrad med parmaskinke.

Indsendt af
d.
18.09.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.