Salsa verde

Prøv én gang den smukkeste, grønne salsa verde og du bliver forelsket i den på stedet. Den har en velafbalanceret smag med en fin friskhed fra krydderurterne, sødme fra honningen og en kvik syrlighed fra citron, kapers og eddike.

  • Italiensk salsa verde er smukt, grønt, velsmagende og passer til det meste.

Til 4 personer

Hak persille, basilikum (og mynte) fint. Kom det i en skål og tilsæt olie.

Riv skallen af citronen på den fine side af rivejernet. Pres citronsaften i.

Pres hvidløg og rør det i salsaen sammen med dijonsennep.

Hak kapers, cornichoner/syltede agurker og eventuelle ansjoser fint. Rør det i.

Smag til med eddike, honning, salt og peber.

Salsa verde kan serveres til det meste og den kan holde sig 10 dage i køleskabet.

Indsendt af
d.
27.05.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.