Spidskålssalat med radiser

Kål er ikke blot mættende, det smager også godt, og så er det super sundt. Denne spidskålssalat med radiser er nem og hurtig at lave, og den kan bruges som tilbehør til f.eks. fisk, fjerkræ eller svinemørbrad.

  • Salaten med spidskål og radiser

Til 6 personer

Rist sesamfrøene gyldne på en pande ved middel varme, og stil dem til afkøling.

Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler.

Skyl radiserne grundigt, og skær dem i tynde skiver.

Hak kruspersillen, og bland den med radiserne og spidskålen.

Skyl æblerne, og skær hvert æble ud i 8-12 både. Skær bådene i skiver, og bland dem i salaten.

Tilsæt de ristede sesamfrø, og bland spidskålssalaten sammen.

Server med en dijondressing til. Du kan sagtens bruge dressingen fra denne opskrift.

Indsendt af
d.
28.04.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.