Salat med spidskål og avocado

Er du træt af slappe salater? Prøv denne - i overført betydning - bomstærke salat med spidskål og avocado. Og i øvrigt hvedekerner, bær, feta, blomkål etc. etc. En fyldig, spraglet og sund salat, spækket med kraft og rå, god smag i sin reneste form. Servér som tilbehør til middagen eller som frokostret i sig selv.

Til 4 personer

Kog hvedekernerne efter pakkens anvisning og lad dem afkøle.

Rist pinjekerne på en tør pande til de er gyldne.

Snit spidskål, peberfrugter, blomkål, og squash i mundrette stykker.

Halver vindruerne og skær feta i tern.

Steg squash-stykkerne i 2 minutter og kom dem over hvedekernerne. Kom de resterende grøntsager i og dernæst vindruer, bær, feta og pinjekerner.

Halver avocadoen og tag stenen ud. Skrab det grønne frugtkød ud med en ske, og skær det i tern. Drys ternene over salat og server.

Indsendt af
d.
18.03.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.