Spinatpandekager

Virkelig gode spinatpandekager, der er meget simple at lave, og så er det tilmed en nem måde at få lidt ekstra grønt på i hverdagen. Madpandekagerne kan fyldes med lige det, du har lyst til, og de kan også sagtens fryses ned, hvis der er nogle i overskud.

  • En hel stak spinatpandekager klar til at blive spist
  • Spinaten giver pandekagerne en rigtig flot grøn farve

Til 12 stk

Fedtfattig

Optø den hakkede spinat, og pres den fri for så meget væde som muligt. Pisk æggene med hvedemel, grahamsmel, salt og evt. muskatnød, og vend den hakkede spinat i dejen. Kom mælken i gradvist, til du har en tynd pandekagedej.

Smelt lidt smør (eller olie) på panden, og steg pandekagerne ved middelvarme i 2-3 minutter på hver side.

Server spinatpandekagerne med dit yndlingsfyld, mens de stadig er lune.

Indsendt af
d.
19.01.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.