Spinattærte med feta

Spinattærte smager fantastisk, og en god portion feta gør den bestemt kun bedre. Med denne opskrift får du en lækker tærte med en masse cremet fyld, der skaber en perfekt kontrast til den sprøde bund.

  • Lækker spinattærte med fyld af frisk spinat, æg og feta.
  • De er god både kold og varm.

Til 4 personer

Hak løg og hvidløg fint, og steg det i lidt olie på en pande. Skyl spinaten og kom den på panden. Spinaten fylder ret meget, så du skal nok komme det på lidt ad gangen, men efterhånden som det falder sammen, kan det hele være der. Lad det stege ved middel varme, så det meste af væsken fra spinaten fordamper.

Tryk tærtebunden ud i et tærtefad (ca. 25 cm i diameter). Bland æg og creme fraiche sammen i en skål. Krydr med salt og peber. Rør spinat og løg samt feta i æggemassen, og fordel blandingen over tærtebunden.

Bag spinattærten ved 200 grader i 30-40 minutter.

Indsendt af
d.
02.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.