Tærte med laks, spinat og feta

Ufattelig skøn tærte med laks, spinat og bagt feta på toppen. Den sprøde tærtedej går super godt i spænd med det bløde og cremede fyld. Den er hurtig at tilberede, hvorefter den passer sig selv i ovnen.

  • Et stykke lækker tærte med både laks, spinat og feta.
  • Laksetærten er klar til ovnen - med smuldret feta på toppen.
  • Den bagte tærte lige taget ud af ovnen.

Til 4 personer

Smør et tærtefad med smør eller olie, og tryk tærtedejen ud i det. Skær evt. overskydende dej fra.

Pisk æg let sammen med salt og peber, og rør hytteost i.

Fordel laksen på tærtebunden. Skyl spinaten, og fordel den ud over laksen – man kan også sagtens bruge frossen spinat. Hæld æggemassen ud over, og smuldr fetaen på toppen.

Bag tærten ved 180 grader i ca. 40-45 minutter, eller til fyldet i tærten er fast.

Indsendt af
d.
24.02.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.