Svampet banankage

Skøn og svampet banankage med stykker af mørk chokolade, der tilsammen smager helt fantastisk. Den søde kage er super let at lave og ideel, hvis du har et par overmodne bananer liggende.

  • Super svampet banankage med chokoladeknapper.
  • Banankage, der er bagt i en brødform.
  • Safttig og svampet kage, der er klar til at blive spist.
  • Det er svært at nøjes med et stykke, når kagen er så lækker.

Til 2 forme

Mos bananerne med en gaffel eller i en foodprocessor, og bland mosen sammen med citronsaft.

Pisk smør og sukker sammen til det er lyst og luftigt. Pisk et æg i ad gangen. Bland så hvedemel, natron, bagepulver og yoghurt i, og rør til sidst bananmosen i.

Tilsæt chokoladeknapperne – gem evt. en spiseske eller to til at toppe med.

Hæld dejen smurte brødforme (ca. 13 x 32 cm), og drys resten af chokoladeknapperne på toppen.

Bag banankagen ved 175 grader i ca. 20 minutter.

Indsendt af
d.
16.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.