Syltet chili

Syltning af den lille stærke chilifrugt er utrolig nemt, og gør at de kan holde sig flere måneder i køleskabet. Så har du farverigt tilbehør, der kan peppe enhver mexicansk, asiatisk eller anden ret op.

  • Vælg chilierne i forskellige farver. Det ser flot ud.

Til 2 glas

Hæld eddiken i en gryde. Bring det i kog og tilsæt sukkeret. Rør rundt indtil sukkeret er opløst. Sluk for blusset.

Skyl chilierne. De kan enten syltes hele eller skæres i mindre stykker. Jeg plejer at gøre lidt af hvert, så jeg har syltet chili i forskellige former. Fjern evt. kernerne hvis de syltede chilier ikke skal være for stærk.

Kom de hele/udskårne chilier i gryden med let afkølet eddikelage.

Skold nogle passende sylteglas (eller andre beholdere) med kogende vand. Hæld chilier og eddikelagen i glasene. Opbevar på køl.

De er klar til at blive spist allerede dagen efter, men de kan holde sig i flere måneder.

Indsendt af
d.
22.11.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.