Tunmousse med rejer, avocado og grapefrugt

Grøn avocado, rød grapefrugt og lækre rejer, er det perfekte selskab til den cremede tunmousse, og giver en rigtig fin smagsbalance.

Til 6 personer

Pynt

Pres vandet af tunen.

Hak løget fint.

Bland tun, hakket løg, citronsaft og creme fraiche og blend det i blender eller røremaskine.

Udblød husblasen i koldt vand.
Opløs husblasen i lidt kogende vand.

Rør tunmassen i den opblødte husblas lidt ad gangen, så det ikke klumper.

Pisk fløden.
Vend flødeskummet i tunmassen.

Smag til med salt og peber og eventuelt mere citron.

Fyld tunmoussen i en form foret med husholdningsfilm, da det så er nemt at få moussen ud af formen.

Stil formen i køleskabet i mindst 2 timer – god idé at lave tunmoussen dagen før den skal bruges.

Når moussen skal bruges, vendes bunden i vejret på formen, og husholdningsfilmen pilles af.

Pynt med skåret salat, rejer, avocadoer og både eller stykker fra grapefrugten (uden skræl og hinder).

Servér brød til og eventuelt en hjemmelavet creme fraiche dressing eller lignende.

Indsendt af
d.
06.03.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.