Tunroulade

Tunroulade udmærker sig på flere områder: Ved dens bløde, cremede konsistens, ved dens skønne, runde smag sat sammen af tun og spinat og ved dens farvestrålende, udsøgte udseende, som vil pynte på ethvert bord.

Bemærk: Tunmoussen skal stå på køl i min. 4 timer, så det er en god idé at gå tidligt i gang. I mellemtiden er der masser af tid til at tilberede hovedretten.

  • Her er tunrouladen serveret med avocado, syltede rødløg og en dressing med dild.

Til 8 personer

Tunmousse

Spinatlag

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Mos tunen med en gaffel. Bland det med creme fraiche og citronsaft. Smag til med salt og peber.

Tag husblassen op af vandet (lad lidt vand hænge ved) og smelt det ved svag varme i en gryde. Hæld det i tunmoussen og rør godt rundt. Sæt tunmoussen på køl minimum 4 timer.

Spinatlaget:
Blend spinat, æg, salt og peber sammen til en tyk grød. Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Lav et firkantet, ca. 1 cm tykt lag.
Bag spinatlaget i ovnen ved 200 grader i 10 minutter og lad det derefter køle af.

Saml tunrouladen:
Smør et lag tunmousse ud på spinatlaget. Rul forsigtigt sammen til en roulade. Hvis spinatlaget hænger fast i bagepapiret, kan du bruge en kniv til at løsne det.

Pak tunrouladen ind i sølvpapir eller film og lad den trække minimum 1 time i køleskabet.

Skær rouladen i skiver og server f.eks. med avocado og en creme fraiche dressing.

Indsendt af
d.
23.01.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.