Bøf med champignon og myntekartofler

Bøf med champignon og myntekartofler er en rigtigt god ret til aftensmaden eller til et godt selskab.

  • Denne ret kan evt. serveres med yderligere sauce efter smag, hvis ikke der er nok sauce ved champignonerne.

Til 4 personer

Myntekartofler

Rids fedtkanten på bøfferne. Smelt smørret, brun bøfferne på begge sider, dæmp varmen og steg bøfferne ca 2 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.

Tag bøfferne af panden og læg dem på varme tallerkener. Kom champignonerne på panden og lam dem små simre ca 5 min. Drys hakket persille over champignonerne og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server bøfferne med myntekartofler og champignon.

Myntekartofler: Små kogte kartofler, der er sauteret i lidt smør med hakket mynte og hvidløg.

Indsendt af
d.
30.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.