Oksekødsgryde - Opskrift på gryderet

Det er simpelthen så simpelt at lave denne gryderet. Men lad dig ikke skræmme af dét. Oksekødsgryden får masser af smag fra bl.a. soja, engelsk sauce og forårsløg, mens oksekødet gør den særligt solid og mættende. Samtidig er den fedtfattig og hurtigt klar til frådende at blive fortæret - med god samvittighed.

  • Sådan ser gryderetten med oksekød ud.

Til 4 personer

Tilbehør

Fedtfattig

Start med at koge risene.

Brun kødet i en gryde. Tilsæt paprika, soja og engelsk sauce. Tilsæt derefter alle grøntsagerne og pinjekernerne. Lad det simre lidt, men grøntsagerne må ikke få for meget.

Server med creme fraiche og brød.

Indsendt af
d.
06.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.