Guacamole

Den cremede guacamole tager ingen tid at lave og den milde, let syrlige smag er fantastisk til det meste. Brug den som smørrelse på brød, som dip til f.eks. tortillachips og grøntsagsstænger eller server som tilbehør.

  • Gaucamole kan serveres til de fleste mexicanske retter.

Til 3 personer

Fedtfattig

Fjern skrællen fra avocadoerne, tag stenene ud og kom avocadokødet i en blender. Fjern skallen fra hvidløget og put det i blenderen. Kom derpå A38, salt og citronsaft i. Blend det hele til en jævn dip.

Alternativt kan avocadokødet presses til mos med en gaffel og hvidløget kan presses med en hvidløgspresser eller snittes i små bidder.

Guacamolen er klar til servering!

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.