Grovbrød

Denne opskrift på grovbrød er nem at følge, og resultatet bliver brød med en lækker saftig krumme og stykker af revet gulerod, der både pynter og giver struktur.

  • Sådan ser brødet ud, når det skæres i skiver.
  • To nybagte grovbrød

Til 4 personer

Rør gæren ud i koldt vand og tilsæt kærnemælk. Dernæst rører du de øvrige ingredienser. Dejen æltes godt igennem og stilles derefter til hævning i køleskabet natten over. Husk at dejen skal være tildækket.

Del dejen i to dele og form dem som brød. Lad dem hæve i ca. 1 time. Bages i 40 minutter ved 200 grader. Du kan evt. pensle brødene med smeltet smør eller æg, så de bliver flotte gyldne.

Indsendt af
d.
08.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.