Knækbrød

Selvom knækbrød ikke er det du oftest køber, betyder det ikke, at dette ikke er noget for dig. Hjemmelavet knækbrød smager nemlig anderledes og naturligvis meget mere interessant!

Denne sunde variant er sprød, men ikke tør og indeholder både hørfrø, sesamfrø og rugmel, som giver en velafbalanceret smag og god tyngde.

  • Knækbrød er sundt brød.

Ingredienser

Alle ingredienserne blandes sammen og dejen rulles ud på et stykke bagepapir på størrelse med en bageplade.

Skær dejen ud i stykker af den størrelse, som du ønsker at knækbrødsstykkerne skal have. Det skal gøres inden dejen bages, da det er svært at gøre efter bagningen.

Bag knækbrødene ved 180 grader i en halv times tid eller til de er gyldne.

Indsendt af
d.
16.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.