Fyldt svinemørbrad

Gør noget særligt ud af hovedmåltidet med en god, mør svinemørbrad, fyldt op med ekstra smag og substans i form af skinketern blandet med friske forårsløg og cremet flødeost. Familien vil stensikkert føle sig svineheldige.

  • Svinemørbrad med fyld af smøreost, skinke og forårsløg.

Ingredienser

Skær et stort snit i mørbraden. Smør en bradepande med lidt olie og lig mørbraden på den.

Rør smøreost, skinketern og forårsløg sammen i en skål og kom det i mørbraden. Drys med paprika og lidt salt.

Kom den i ovnen ved 200 grader i ca. 30-45 min.

Indsendt af
d.
11.12.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.