Pizza med pepperoni

Er pepperonipizza din favorit fra det lokale pizzaria? Eller børnenes? Lav selv den populære variant og oplev intens smag af tomat krydret let med chili og hvidløg samt et godt bid fra friske råvarer på en sprød, hjemmebagt pizzabund.

  • Hjemmelavet pizza med champignon, rød peber, løg og pepperoni.

Sauce

Fyld

Først lægges dejen (se hvordan på posen med pizzamel). Herefter skal dejen rulles ud på en forvarm bageplade. Dernæst blandes alle ingredienserne til tomatsaucen sammen, hvorefter det smøres ud på dejen i et jævnt lag. Nu lægges pepperonierne på. Der pyntes med rød peber og løg skåret i skiver. Til sidst fordeles ost, champignon og oregano hen over.

Bages i 15 minutter ved 175 grader.

Indsendt af
d.
20.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.