Baconsuppe

Kraftfuld baconsuppe med masser af grøntsager og hjemmelavede brødcroutoner med timian.

  • Suppe med bacondrys og brødcroutoner.

Til 4 personer

Fedtfattig

Rodfrugter og porrer skrælles og skæres i mindre stykker. Steges 2 minutter i lidt olie med hvidløg og chili, inden grøntsagsbouillonen tilsættes. Lad det simre 20 minutter. Tilsæt pastahorn og evt. lidt mere vand og kog 8 minutter. Bacontern ristes sprøde og lægges i en skål. Franskbrød skæres i tern og ristes i olie, og drysses med masser af timian. Server suppen med masser af baconknas og brødcroutoner på toppen, evt. serveres lidt rørt cremefraiche eller græsk yoghurt til.

Indsendt af
d.
15.12.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.