Coq au vin

Man kan også bruge hane istedet for kylling, men så skal det koge ca. 1 time ekstra.

  • Kan f.eks. serveres med kartofler, kartoffelmos eller ris.

Til 4 personer

Kyllingestykkerne gnides med salt og peber og pensles med soya. Rens champignonerne, pil løgene og skær dem i kvarte.
Smøret smeltes på en pande og kyllingestykkerne brunes heri. Læg dem derefter i en gryde og tilsæt rødvin, bouillonterning, laurbærblad og timian. Lad det koge i 20 minutter ved svag varme.
I mellemtiden brunes først bacon, derefter løg og til sidst champignoner på panden. Kom disse ting i gryden og lad retten koge yderligere 20 minutter.
Smag til med salt og peber, drys med hakket persille og server retten.

Indsendt af
d.
11.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.