Ratatouille i ovn - nem og lækker opskrift

Virkelig lækker ratatouille som passer sig selv i ovnen. Rigtig god opskrift på nemt og flot tilbehør.

  • Ratatouille er både nemt, flot og lækkert tilbehør.
  • Grøntsagerne er klar til at blive bagt.
  • Her er den lige kommet ud af ovnen og er klar til at blive serveret.

Til 4 personer

Tomatsovs

Øvrige ingredienser

Fedtfattig

Hak basilikum groft. Pres eller hak hvidløg. Kom hakkede tomater, basilikum, hvidløg, balsamico, salt og peber i en skål og rør det sammen.


Smør et ildfast fad med lidt olie og hæld tomatsovsen i fadet (jeg brugte et fad på ca. 30x20 cm til 4 personer).

Skær tomater, auberginer, squash og løg i skiver. Skær aubergineskiverne i halve eller kvarte.

Læg skiftevis grøntsagsskiverne i fadet oven i tomatsovsen. Pensl med lidt olie på toppen, så grøntsagerne ikke bliver tørre og drys dernæst med lidt oregano.

Sæt ratatouillen i ovnen ved 200 grader i 25 minutter.

Riv parmesanosten, drys den over retten og bag i yderligere 20 minutter – til osten er gylden.

Servér f.eks. som tilbehør eller som en ret i sig selv med pasta, ris eller brød.

Indsendt af
d.
07.02.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.