Pasta med spinat

Spinaten smager rigtig godt sammen med pastaen og de andre ingredienser.

  • Man kan også bruge pastaskruer eller penne i stedet for båndpasta.

Til 4 personer

Pastaen koges i let saltet vand efter anvisningen på pakken. Skær derefter den kogte pasta i mindre stykker.
Hak løg og svits det i olien i en gryde. Tilsæt spinat og varm det godt igennem til spinaten er optøet. Pres hvidløg i og smag til med muskatnød og halvdelen af salt og peber.
Bland pasta og spinat med skinketern og hæld blandingen i et smurt ovnfast fad.
Pisk æg, creme fraiche, kvark, kommen og resten af salt og peber sammen. Hæld blandingen ud over pastaen.
Bag denne pastaret i ovnen i 35 minutter ved 200 grader. Server med friske tomater.

Indsendt af
d.
28.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.