Lasagne med spinat og oksekød

Den her lasagne med spinat og oksekød er rigtig lækker, og så er den endda vildt nem at lave. Spinaten gør lasagnen lettere og sundere, uden at man går på kompromis med den gode smag.

  • Den lækre lasagne er med en velsmagende kombination af spinat og oksekød.
  • En boblende skøn og sprød overflade med rasp og revet ost.

Til 4 personer

Hak løg og hvidløg fint, og svits det i lidt olie i en gryde. Kom oksekødet i gryden, og brun det.

Tilsæt pastasauce og tomatpuré. Krydr med basilikum, timian, salt og peber. Kom bouillon og vand i, og bland det hele godt sammen.

Kom så den frosne spinat i kødsovsen, og put låg på gryden, så spinaten kan tø op.

Bland spinaten godt rundt i sovsen, når det er helt tøet op. Smag evt. til med ekstra basilikum, timian, salt eller peber.

Tag et ovnfast fad, og lav lag ved først at komme lidt kødsovs med spinat i bunden, så mornaysauce ovenpå og dernæst lasagneplader. Forsæt, indtil der ikke er mere tilbage.

Kom lidt rasp henover lasagnen, og drys til sidst med revet ost. Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30-35 minutter, eller indtil lasagnepladerne er al dente.

Indsendt af
d.
03.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.