Opskrift på hvidløgsbrød

Italiensk inspirerede hvidløgsbrød med smeltet ost, hakkede tomater og frisk basilikum.

  • Kan f.eks. serveres til suppe, som forret eller en lille snack.

Til 4 personer

Skær brødet i skiver. Rist skiverne i ovnen til de er gyldne og sprøde.

Pres hvidløgene ned i et glas og hæld olie over. Rør godt rundt.

Kom lidt af hvidløgsolien på de ristede brødskiver. Kom revet ost ovenpå. Sæt dem ind i ovnen igen indtil osten er smeltet.

Skær tomaterne i tern. Kom ternene ovenpå hvidløgsbrødene.

Pynt med frisk basilikum og servér.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.