Kinesisk hønsekødssuppe

En klassisk hønsekødssuppe, smagt til med blikket rettet mod til Kina. Her mangler intet, suppen er fyldt op med ingredienser, som kan opfylde ethvert ønske: Møre kyllingstykker, en mangfoldighed af farverige grøntsager samt sherry/sake og chilisauce, som giver en dyb, nuanceret aroma og et asiatisk touch. En fyldig suppe, som sagtens kan serveres som hovedret.

  • Dejligt krydret suppe

Til 4 personer

Garniture

Fedtfattig

Skær kyllingebrystet i 4 strimler på langs, derefter i tynde skiver på tværs af fibrene. Varm olien i en wok eller på en pande. Det hvirvles rundt til det er rigtig varmt. Tilsæt kyllingekødet og svits under omrøring i 3-4 minutter. Vend det rundt i wokken til det er næsten gennemstegt.

Tilsæt forårsløg, peberfrugter og hvidløg. Svits under omrøring i 2-3 minutter. Tilsæt babymajs og bouillon. Bring det i kog. Tilsæt majskorn, sherry/sake, sød chilisauce og salt efter smag. Lad det simre under jævnlig omrøring i 5 minutter.

Rør maizena ud i en smule koldt vand og kom det i suppen. Bring den i kog og rør til den jævner. Tilsæt tomat, smag til og lad den simre 1-2 minutter.

Server suppen varm, drysset med hakket koriander eller persille.

Indsendt af
d.
26.09.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.