Kalkun i fad

En ovnret, der har det hele: Mørt kalkunkød, sprød bacon og sunde, grønne broccolibuketter, altsammen overhældt med cremet morneysauce og tilsat ekstra smag fra hønsebouillonen. En fyldig hovedret, som egner sig perfekt til en hverdag, hvor du ønsker at forkæle familien med noget ekstra lækkert.

  • Fad med kalkun og andre lækre ting.

Til 4 personer

Steg bacon i en gryde. Tilsæt løg, 1/3 af hvidløget, peber og salt. Når løgene er let brunede, tilsættes kødet, der også brunes let. Tilsæt champignon i skiver og bouillon. Hæld mornaysaucen ud over det hele og tilsæt broccolien i små buketter. Lad det simre i 5 minutter.

Hæld det hele i et ildfast fad og tilsæt pasta. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30 minutter.

Servér retten sammen med en skål frisk salat, flutes og en kold øl. Velbekomme.

Indsendt af
d.
06.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.