Kalkunpande

Strimler af mørt kalkunkød skønt stegt med gode grøntsager som aromatiske champignon, farverige peberfrugter og friske forårsløg. Krydderurter puster grønt liv i kalkunpanden og soja giver et appetitligt, asiatisk touch.

  • Smager rigtig godt med sød chilisauce til.

Til 2 personer

Tilbehør

Skær kalkunkødet i strimler og svits det i olien.

Skær champignonerne og forårsløgene i skiver. Skær Peberfrugten i tern. Kom grøntsagerne på panden. Hæld soja over og krydr med salt og peber.

Drys hakket persille eller klippet brøndkarse over ved servering. Servér med creme fraiche dressing samt ris eller pasta.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.