Fajitas

Fajita betyder "lille strimmel" på spansk og fajitas er netop strimler af krydret kød og stegte grøntsager fyldt i bløde tortillapandekager.

Den klassiske ret er meget nem at lave og fyldt med pikant smag. Perfekt som hverdagsret, men også velegnet, hvis der kommer gæster med forskellige præferencer, da de selv kan sammensætte deres fajita efter smag.

  • Kan f.eks. serveres med mexicansk guacamole og/eller salsa.

Ingredienser

Kød

Fyld

Fedtfattig

Skær kødet i terninger eller strimler. Bland alle krydderierne sammen i en skål og krydr kødet med blandingen. Lad det stå og trække, mens grøntsagerne tilberedes.

Skær rødløg og peber i tynde skiver. Steg grøntsagerne i olie på en meget varm pande. Krydr med spidskommen og pres hvidløget over. Hæld salsasaucen over og tag panden af varmen.

Steg kødet på en varm pande og lad det derefter køle lidt af. Varm tortillapandekagerne lidt og fyld dem med kød og grøntsager efter smag.

Indsendt af
d.
28.04.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.