Nudelsuppe

Nem nudelsuppe med en mild smag og et salt strejf af soja. Den er fedtfattig og fyldt med gode næringsstoffer fra sunde sager som hvidkål og gulerødder. Fungerer både som forret eller som en simpel hverdagsret.

  • Jeg tilsatte også champignon til nudelsuppen, men det behøver man ikke

Til 4 personer

Fedtfattig

Forårsløgene snittes fint i skrå skiver.
Guleroden skrælles og skæres i "tændstiks-strimler".
Peberfugten skæres i fine tern, det samme gælder hvidkålen.

I en gryde varmes olien godt op. Svits løgene kort i olien og tilsæt de andre grøntsager, vand og bouillonterning.

Kog suppen i 5 minutter og tilsæt derefter nudlerne. Smag nudelsuppen til med soja.

Energi: 4.846 kJ
Kulhydrater: 76,7%
Fedt: 10.6%
Proteiner: 12,6%

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.