Naanbrød – Opskrift på naanbrød

Naanbrød er flade brød, som traditionelt bages i en tandoori-ovn, som er en indisk lerovn med form som en krukke og ofte begravet i jorden. Dejen klines til ovnens indvendige vægge, hvorved de får deres karakteristisk aflange facon.

Når du laver disse naanbrød, kan du dog sagtens bage dem i din almindelige ovn. Brødene er lette, luftige og perfekte til især indisk mad.

  • Nemme indiske brød

Ingredienser

Rør vand, sukker, gær og salt sammen og lad det trække i 5-10 minutter. Kom yoghurt i og rør det hele sammen. Tilsæt mel og ælt dejen sammen. Den skal være lidt klistret.

Lav 15 mindre kugler af dejen og lad dem hæve i 30-40 minutter. Rul dem derefter ud med en kagerulle.

Grill brødet i 1 minut på hver side eller til det er begyndt at blive brunt.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.