Kyllingelasagne

Kyllingelasagne med cremet sovs, spinat og hakkede tomater smager dejligt og er nemt at lave. Et sikkert hit hos hele familien.

  • Lasagne med kylling.
  • Billede fra en anden dag jeg lavede opskriften.

Til 4 personer

Først hakkes løget i tern og svitses i lidt olie sammen med karry, oregano og chili. Herefter steges kyllingen sammen med løget og krydderierne. Dernæst tilsættes de hakkede tomater, fløden og halvdelen af mornay saucen. Saucen koges nu i ca. 15 minutter og smages til med salt og peber. Saucen må gerne være lidt stærk, da spinaten tager noget af smagen.

Nu skal lasagnen lægges sammen. Først kommes et lag med sauce, kød, spinat og mornay sauce, i et ovnfast fad , efterfulgt af lasagneplader, dette gentages indtil der ikke er mere af det hele. Til sidst drysses der revet ost ud over lasagnen, alt efter smag og behag.
Lasagnen bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time.

Indsendt af
d.
17.12.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.