Porresuppe

Porre- og kartoffelsuppe er en gammel kending blandt supper. Og med god grund. Porrer og løg giver en god, afrundet smag, mens stivelsen i kartoflerne jævner suppen lidt og giver en appetitlig, cremet konsistens.

Det er en suppe, de fleste kan lide og den er velegnet til flere anledninger; som forret, en let hovedret eller som natmad til din fest eller dit selskab.

  • Dejligt cremet suppe

Ingredienser

Rens porrerne og skær dem i skiver. Læg evt. nogle få skiver til side, som du kan bruge som pynt. Hak løget. Smelt smørret i en gryde og svits løg og porrer deri (det skal ikke brune). Skræl kartoflerne, hak dem og kom dem i gryden. Tilsæt bouillon.

Lad porresuppen koge indtil kartoflerne er møre (ca. 10 minutter). Blend suppen og kom den derefter tilbage i gryden. Tilsæt mælk.

Varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber inden servering.

Indsendt af
d.
04.03.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.