Suppebrød

Disse små suppebrød er utroligt nemme at lave og det er nemt at lave mange af dem. Du kan sagtens lave en stor portion på én gang og fryse nogle ned, så du altid kan bruge dem til suppen eller som tilbehør til en salat. De har en lækker, luftig konsistens og en forholdsvis neutral smag, som passer til det meste.

  • Lav gerne en bageplade ad gangen.

Til 1 bradepande

Kom mælk og vand i en skål. Tilsæt gær, olie, hytteost og salt. Lad det trække i 2-3 minutter. Hæld mel i efter behov. Dejen skal være lidt klæbrig. Lad dejen hæve i 30-40 minutter.

Ælt dejen igen og tilsæt evt. lidt mere mel. Form boller og lad dem hæve i 15-20 minutter. Bag ved 180-200 grader i 10-15 minutter eller til de er gyldne. Servér med smør.

Indsendt af
d.
01.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.