Risotto med champignon og spinat

En meget spændende risotto opskrift med spinat, champignon og ost.

  • En spændende risottoret.

Ingredienser

Hak løg og hvidløg og svits det i olie og 1 spiseskefuld smør i en gryde (det skal ikke brune). Tilsæt ris og lad dem stege i et minut, så de bliver blanke. Tilsæt hvidvin/vermouth, og lad det koge væk. Tilsæt bouillon lidt af gangen, og lad hele tiden risene absorbere bouillonen før der tilsættes mere. Skær champignonerne i mindre stykker og kom dem i risottoen sammen med spinat og evenstuelt persille.
Tag gryden af blusset, og tilsæt parmesanost, smør, salt og peber. Rør godt rundt og lad risottoen trække et par minutter inden servering.

Indsendt af
d.
17.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.