Indonesisk ristaffel

Indonesisk ristaffel er især velegnet til gæstemiddage og større selskaber. Selve retten er forholdsvis nem at lave og det forskellige tilbehør ser indbydende ud i små skåle på bordet. Retten har i øvrigt den fordel, at gæsterne selv kan sammensætte tilbehøret efter smag.

  • Man kan bruge både kylling, kalkun eller svinekød.

Til 4 personer

Forslag til tilbehør

Skær kødet i mundrette stykker og svits det i smørret i en gryde. Drys karry over. Hak løget og kom det i gryden. Hak evt. gulerødder eller squash meget fint og kom dem i gryden.

Tilsæt kokosmælk/fløde, mælk og vand samt sød chilisauce. Jævn saucen med maizenamel og lad den koge ind til den ønskede konsistens. I mellemtiden koges risene efter anvisningen på pakken.

Servér risene med karrysovsen og tilbehør efter smag (se forslag i ingredienser).

Indsendt af
d.
07.09.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.