Fastelavnsboller med remonce

Disse fantastiske fastelavnsboller er med remonce i midten og med glasur på toppen som det sig rigtigt hører til.

  • Dejlige fastelavnsboller

Ingredienser

Remonce

Glasur

Lun mælken. Den skal ikke være varm - bare lun. Opløs gæren i den lune mælk. Tilsæt, smør, sukker, æg og salt. Rør rundt til sukkeret er opløst. Ælt melet i lidt af gangen. Lad dejen hæve tildækket, et lunt sted i en halv times tid.

Del dejen i 3 lige store dele, og skær hver del i 6 lige store stykker. Form dem til boller og tryk en fordybning midt i bollerne med en finger.

Rør en remonce af smør og sukker, og fyld remoncen i bollernes fordybninger.

Bag fastelavnsbollerne i ovnen ved 220 grader i ca. 14 minutter. Lad bollerne køle af.

Lav glasur af pasteuriseret æggehvide og flormelis og evt. kakaopulver. Kom glasuren i en plasticpose, og klip et lille hjørne af posen. Så er det nemt at presse glasuren ud på fastelavnsbollerne.

Indsendt af
d.
22.02.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.