Bananmuffins

Enkle og luftige muffins med banan- og chokoladesmag. Disse muffins er gode at servere til børnefødselsdag eller andre anledninger hvor man ønsker noget godt og hurtigt.

  • Enkelte bananmuffins klar til servering.

Til 15 stk

Glasur

Start med at smelte smørret. Imens piskes æg, sukker og vanillesukker til en masse. Bland mel sammen med bagepulver og kanel. Mos bananerne og rør dem ind i æggemassen sammen med melblandingen og det smeltede smør som skal være delvist afkølet.

Grovhak chokoladen og rør i til sidst. Fordel blandingen i muffinsformene. Sættes midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

Når muffinsene er afkølet laves glasuren som lægges ovenpå hver muffin og strøes med chokoladepynt på toppen før glasuren er tør.

Indsendt af
d.
07.03.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.