Ananassalat

Denne ananassalat består af få, men velsmagende ingredienser. Specielt smagsnuancerne fra den syrlige ananas og bitre rucola går godt i spænd.

Den eksotiske ananas er rig på C-vitamin, mineraler og indeholder intet fedt, så du kan roligt spise løs.

Salaten kan bruges som tilbehør til det meste og er især velegnet som det friske sidekick til en tungere hovedret.

  • En flot og let salat.

Ingredienser

Fedtfattig

Skræl ananasen og skær den hårde stok ud. Skær resten i i tern.

Skær ligeledes rød peber og agurk i tern. Skyl rucolaen grundigt.

Bland alle ingredienserne sammen og servér.

Indsendt af
d.
08.03.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.