Chicken tikka masala

Lav en rigtigt god og krydret med chicken tikka masala med denne opskrift. En klassisk indisk ret som også er meget populær herhjemme.

  • Tikka masala kan f.eks. serveres med ris og/eller naanbrød.

Til 4 personer

Hak løg, hvidløg og ingefær. Svits det i smør eller olie sammen med chilipulver, gurkemeje, garam masala, karry og koriander.
Skær kyllingen i mindre stykker, og lad dem svitse med krydderierne.

Hak chilierne (husk at fjerne kernerne først) og skær peberfrugterne i strimler. Kom dem i gryden sammen med farin, tomatpuré og hakkede tomater.

Lad retten simre 10-20 minutter og rør yoghurt i umiddelbart inden servering.

Indsendt af
d.
29.03.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.