Indisk korma med kylling

Korma er en traditionel indisk ret med kylling og kokosmælk. Normalt bruges der en del fedtstof til denne ret, men nu kan du prøve en lidt sundere variant, hvor der også er tilsat

  • En god gryderet med den autentiske indiske smag.

Til 2 personer

Steg kyllingestykkerne i lidt olie eller smør til de har fået farve på alle sider. Tilsæt krydderierne. Hak løg, hvidløg, ingefær og peberfrugter fint, og kom dem i. Hak tomaterne og tilsæt dem. Varm det godt igennem. Tilsæt vand, kokosmælk og creme fraiche/yoghurt. Lad retten simre 5 minutter, og smag til med ekstra krydderi, hvis det er nødvendigt.

Indsendt af
d.
20.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.