Hvid aspargessuppe

Denne lette og lækre aspargessuppe er en elskelig og cremet suppe, der er meget enkel at tilberede, og som bare smager brand godt!

Asparges er en populær forårsspise, der har sæson fra starten af maj til slutningen af juni, men da der også findes udenlandske asparges, kan disse også spises på årets øvrige dage.

  • En tallerken dejlig suppe.

Ingredienser

Skræl de hvide asparges og bræk de træede ender af. Skær de hvide asparges i stykker à ca. 3 cm. Kog dem møre i hønsebouillonen.

Tag aspargeshovederne op og læg dem til side (de skal ikke blendes).
Tag aspargessuppen af varmen og blend den, f.eks. med en stavblender. Sæt den tilbage på varmen og kom aspargeshovederne i igen.

Tilsæt fløde og smag suppen til med salt, peber og citronsaft.

Server den hvide aspargessuppe mens den er varm.

Kan køles ned og spises dagen efter.

Indsendt af
d.
22.05.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.